Vad kan du ta del av här? Inlägg om mitt liv, dikter och vad som faller mig in att berätta om. Du kan också se en introduktion till min föreläsning "Min resa med diagnos bröstcancer". Kom ihåg att idag är också en dag i livet, ta tillvara på din dag!

torsdag 1 december 2011

Stöld från vår sjukhuskyrka!

Hur kan man bara!!! Två krukväxter med tillhörande krukor är stulna från sjukhuskyrkan på vårt sjukhus. De som arbetar där håller vårt andaktsrum så fint för alla som behöver en stund i stillhet.

De tar hand om sjuka, anhöriga och personal. Har grupper för de som förlorat någon, så de får prata av sig med andra i samma situation. Anhöriga som inte vill gå själva till bårhuset följer de med och mycket mer.

De gör så mycket gott för alla. Alla är välkomna oavsett religion eller utan religion. Det är dessutom inte första gången. Tidigare har det försvunnit krukor och krukväxter i skiftande storlekar samt gardiner i deras väntrummet utanför.

Det är så klart inte så mycket värde i det som försvunnit, men det är själva beteendet som stör mig. Vem vill ha dessa saker hemma?

1 kommentar:

  1. Håller helt med dig! Det känns så osannolikt att någon gör så.
    Tack för i dag! Det var en osannolik upplevelse av ett helt annat slag. Ta hand om dig, vi ses snart.
    /Birgitta

    SvaraRadera