Vad kan du ta del av här? Inlägg om mitt liv, dikter och vad som faller mig in att berätta om. Du kan också se en introduktion till min föreläsning "Min resa med diagnos bröstcancer". Kom ihåg att idag är också en dag i livet, ta tillvara på din dag!

torsdag 29 december 2011

Trött...

Nu är jag trött. Det har varit en intensiv höst med att komma igång och jobba. Kroppen känns inte återställd, den har fått ta mycket stryk av alla behandlingar och alla värden är inte bra ännu. Mentalt har jag ändå varit förvånansvärt pigg men nu när jag är ledig några dagar, känner jag hur trött jag är. Man kan inte alltid vara på topp. Nu hoppas jag på ett harmoniskt 2012. Livet är dock oberäkneligt...  Inget uppmuntrande idag alltså, men jag har lovat mig själv att skriva som jag känner mig i skrivande stund och idag är det så här.

3 kommentarer:

 1. Önskar dig ett fint nytt 2012!
  Kramar Bodil

  SvaraRadera
 2. Tack Bodil, detsamma till dig!
  Kramar Ann-Helene

  SvaraRadera
 3. Man kan inte alltid vara på topp och det är viktigt att lyssna på kroppen. Du har ett jobbigt år bakom dej och det tar tid att "komma tillbaka" och du kommer att klara det. Tänk på dej själv och vila när du kan. Jag önskar att 2012 blir ditt år. Kram Mary

  SvaraRadera