Vad kan du ta del av här? Inlägg om mitt liv, dikter och vad som faller mig in att berätta om. Du kan också se en introduktion till min föreläsning "Min resa med diagnos bröstcancer". Kom ihåg att idag är också en dag i livet, ta tillvara på din dag!

tisdag 5 juni 2012

Föreläsningen: Min resa med diagnos bröstcancer

Jag har haft en föreläsning igen. Denna gången var det för ett större antal deltagare, 140 st. Det blev så bra!

Känner att jag verkligen får fram mitt budskap som är "vad kan jag själv göra för att må bättre, under och efter behandling". I bildspelet finns fotografier från i stort sett hela resan. Många bilder där jag hämtar energi men också när jag mår som sämst.

Deltog gjorde processansvariga läkare med sina team för 13 olika cancerprocesser och chefer inom regionens sjukhus samt representanter för Regionalt cancercentrum syd(Skåne) och väst(Västra Götaland). Deltog gjorde också politiker från driftnämnd, styrelser och regionfullmäktige.


Några hade hört mig vid tidigare tillfällen och de berättade om förbättringar för patienten som de sedan genomfört. Flera kom fram efteråt och jag fick mycket fina kommentarer som t ex att de fått flera tips som de tänker använda i sitt patientarbete. Fick också förfrågan om fler föreläsningar.

Lockade fram både skratt och tårar och när jag var klar fick jag stående ovationer!!!

Det blir verkligen nytta med "skiten" genom dessa föreläsningar!

3 kommentarer:

 1. Var ska sleven vara.................?
  Säker på att det var jättebra.
  Kommer gärna och lyssnar!

  SvaraRadera
 2. Så bra att något svårt och jobbigt kan användas till att andra får kunskap. Vi hoppas få chansen en annan gång att lyssna på din visdom. Kram från Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Så roligt att höra att det går bra för dig. Jag är helt säker på att föreläsningarna är inspirerande! Ha det bra!
  /Birgitta

  SvaraRadera