Vad kan du ta del av här? Inlägg om mitt liv, dikter och vad som faller mig in att berätta om. Du kan också se en introduktion till min föreläsning "Min resa med diagnos bröstcancer". Kom ihåg att idag är också en dag i livet, ta tillvara på din dag!

onsdag 30 januari 2013

Grattis till mig - ok på kontrollen idag!

Idag har jag varit på kontroll hos min onkolog. Det var sista gången jag träffade henne. I uppföljningen är det nu bara en mammografi kvar och den görs i sommar. Då har det gått 3 år. Tänk, 3 år! Efter det gör jag mammografi enligt hälsokontrollerna.

Jag fick information om framtiden. De tror att jag är frisk. Jag har fått all tänkbar behandling i förebyggande syfte, för att inga metastaser ska haft en chans. Om någon liten en ändå lyckats överleva så ska jag söka när jag känner av den. Det går ändå inte att göra något innan. Om det skulle upptäckas en metastas så går inte cancern att bota men den går att behandla. Det är i alla fall bra ju längre tid det går efter operationen.

Det blev en del att smälta men jag är glad att jag fått tydlig information given på ett bra sätt.

Tänker inte bli sjuk bara för att få träffa min underbara onkolog Ilva Bostedt igen, hon har varit en av dem som burit mig igenom denna tid och det är jag väldigt tacksam över.

Det känns väldigt omtumlande nu men det är klart att jag är frisk, eller inte.....  Jo, det är jag.

2 kommentarer:

 1. LYCKA och kärlek<3 Så glad för din skull, vilket underbart vårbesked nu får du njuta. Sen får du fortsätta att föreläsa och sprida dina erfarenheter de är guldvärt!Vi måste verkligen träffas så jag får ta del av lite firande, om så bara för en kopp saft:=) DU är ljuvlig, kram

  SvaraRadera
 2. Underbara nyheter.

  Heja Ann-Helen hela livet!!!!

  Kram
  Boel

  SvaraRadera