Vad kan du ta del av här? Inlägg om mitt liv, dikter och vad som faller mig in att berätta om. Du kan också se en introduktion till min föreläsning "Min resa med diagnos bröstcancer". Kom ihåg att idag är också en dag i livet, ta tillvara på din dag!

söndag 15 januari 2012

Ska jag hålla mobilen i höjd med ögonen nu?

Jag gör allt mer från mobilen nu, antar att jag inte är ensam om detta. Kom på idag när jag stod med huvudet nerböjt och kollade i min mobil, att kände mig stram i nacken. Här gäller det att se upp tänkte jag, i dubbel mening.

Visst kan stramheten bero på annat. Jag ska kolla på jobbet hur jag har skärmarna inställda samt ta mig tid att sätta mig ordentligt i kontorsstolen och inte sitta på kanten! Sedan har jag ju värk i kroppen efter allt jag gått igenom och p g a medicineringen som pågår i ett antal år till.

Men trots ovan eller tack vare ovan..... så blir det inte bättre av att titta ner på mobilen en massa. Får ta mig tid att gå in på datorn mer fast det går så snabbt att kolla i mobilen.

Så nu tänker jag försöka hålla mobilen rakt framför ansiktet! Tror många kommer att undra, men jag är förhoppningsvis den som slipper ha ont i nacken. Okej, jag kommer antagligen mest utföra denna övning i hemmet men man vet aldrig...

1 kommentar: